Bonjour.ba o nama

Čekali smo da ekskluzivno objavi @bonjourba_ našu suradnju, a vezano za kimono sa likom ” Špice” kako bi se oglasili sa prvim fotografijama koje su nastale u Smilelove studiju.
@berinahasanbegovic rad na platnu je ovaj put na mojim kimonima. Obje smo uživale u ovom kreativnom procesu! Htjela sam da pokažem kako ekološki odjevni predmeti ne moraju biti dosadni i suviše jednostavni.
Njezin lik “Špica” mi je otvorio prostor za igru na platnu. Na njoj su dodane letice cvijeća, kolibri i vilin konjic. Ja sam sva u simbolici/značenjima i uvijek mi je bitno da kroz sve svoje proizvode nešto i kažem.
Vilin konjic simbolizira ličnu transformaciju na bolje (imam ga istetoviranog ♡ ), a kolibri predstavlja radost, ali i ogromnu snagu ( ide tetovaža za rođendan!). Berina mi je pomogla da nađem i odredim savršene uzorke ove nadahnujuće faune i onda se sve složilo baš onako kako smo i htjele da izgleda.
Da ponovim i objasnim svaka koja ogrne ovaj kimono, želimo da se transformiše u bolju verziju sebe i da je prati radost i snaga!
Možete ga naručiti, a bit će gotov za dan, dva 🙂
@berinahasanbegovic x @elma.smilelove

Kimono “Špica”

120 KM

Kimono “Špica” je odjevni predmet napravljen u suradnji sa Berinom Hasanbegović.

Špica je rad na platnu umjetnice Berine Hasanbegović. Na njen lik su dodani kolibri, vilin konjic i latice cvijeća. Kolibri predstavlja radost i ogromnu snagu a vilin konjic transformaciju na bolje.

Napravljen je od prirodnog pamuka, a ostali detalji su od recikliranih materijala. Rukav kimona se može podvrnuti prema unutra, te je to još jedan način mogućeg nošenja. Nosi se samostalno ili kao dodatak nekoj drugoj odjevnoj kombinaciji. Odlično ide uz hlače iz naše ponude.

Uz Špica kimono dolaze kartice sa definicijom lika “Špica” koje se mogu koristiti kao bookmark.

Dužina kimona je 80 cm.

Sve o našoj suradnji i detalje o samom proizvodu možete pročitati na Bonjour.ba

SKU: N/A Kategorija:
Pročitaj više