Bonjour.ba o nama

Čekali smo da ekskluzivno objavi @bonjourba_ našu suradnju, a vezano za kimono sa likom ” Špice” kako bi se oglasili sa prvim fotografijama koje su nastale u Smilelove studiju.
@berinahasanbegovic rad na platnu je ovaj put na mojim kimonima. Obje smo uživale u ovom kreativnom procesu! Htjela sam da pokažem kako ekološki odjevni predmeti ne moraju biti dosadni i suviše jednostavni.
Njezin lik “Špica” mi je otvorio prostor za igru na platnu. Na njoj su dodane letice cvijeća, kolibri i vilin konjic. Ja sam sva u simbolici/značenjima i uvijek mi je bitno da kroz sve svoje proizvode nešto i kažem.
Vilin konjic simbolizira ličnu transformaciju na bolje (imam ga istetoviranog ♡ ), a kolibri predstavlja radost, ali i ogromnu snagu ( ide tetovaža za rođendan!). Berina mi je pomogla da nađem i odredim savršene uzorke ove nadahnujuće faune i onda se sve složilo baš onako kako smo i htjele da izgleda.
Da ponovim i objasnim svaka koja ogrne ovaj kimono, želimo da se transformiše u bolju verziju sebe i da je prati radost i snaga!
Možete ga naručiti, a bit će gotov za dan, dva 🙂
@berinahasanbegovic x @elma.smilelove