Zahvaljujem na svim odgovorima koje smo dobili

Dobar vam ovaj sunčani dan! 🌞

Zahvaljujem na svim odgovorima koje smo dobili kroz postavljeni upit o našim proizvodima, jer nam je pomoglo da vidimo vaše potrebe i da mi znamo kako na njih najbolje odgovoriti.

Iza nas je covid godina br. 1, a sada smo u covid godini br. 2 koja djeluje još strašnije. Svima je jako teško. Prije svega zbog zdravlja, fizičkog, a sada već i psihičkog što je potpuno realno i za očekivati, s obzirom na sve što kolektivno proživljavamo. Izuzetno je teško i naporno raditi, bilo koji posao, ako ga još uvijek i imamo. Nama je isto tako teško i nastojimo održati ovu firmu.

U prošloj godini smo prestali biti brend za djecu. Zadržali smo taj segment, ali smo se proširili na još dva segmenta i to na proizvode za žene i za uređenje prostora, da bi imali što bolju i raznovrsniju ponudu. Danas imamo 64 različita proizvoda.

Anketa je pokazala da vi volite i cjenite naša prva dva proizvoda s kojima smo krenuli prije 11 godina. “Moja dekica” je uvijek tu, a vreće za spavanje možete naručiti ako vam trebaju. I one će biti unikatne u veličinama po konfekcijskim brojevima ili po uzrastu. ❤️ Sve ostale proizvode imamo na stanju u našoj radnji koje redovno dopunjavamo. Zbog Vaše i naše bezbjednosti, možemo izvršiti dostavu putem brze pošte, bilo gdje u BiH, uključujući Sarajevo.

Želim vam dobro zdravlje, mir, sreću i ljubav! ❤️

Elma Smilelove